Nederland | Nederlands flag Nederlands (Dutch) | EUR flag EUR

    Snelzoeken... Cruises:

  • Malta

Mediterrane Parels (formule haven/haven)

In het kort:

Stap aan boord voor een unieke cruise langs de kust van Sicilië en Malta. U begint deze cruise in Malta. Dit prachtige eiland opent de deuren naar zijn rijk en gevarieerd erfgoed. Laat u verleiden door de prachtige hoofdstad Valetta, de charme van de arch...

Duur
8 Dagen
Landen
2
Volgend vertrek
01-nov-2024
Vanaf
EUR 2.315,00
EUR 1.815,00
Prijs per dag
EUR 227,00

  • Overzicht
  • Datums en Details
  • Schipsroute
  • Kaart, Bestemmingen
  • Croisi Mer
Operator
Croisi Mer
Schip
MV La Belle de l'Adriatique
Rondreis
Mediterrane Parels (formule haven/haven)
Dagprogramma
Nederlands English

In het kort

Stap aan boord voor een unieke cruise langs de kust van Sicilië en Malta. U begint deze cruise in Malta. Dit prachtige eiland opent de deuren naar zijn rijk en gevarieerd erfgoed. Laat u verleiden door de prachtige hoofdstad Valetta, de charme van de architecturale meesterwerken en de kleurrijke dorpen. U vervolgt uw reis met een tussenstop aan de fascinerende kust van Sicilië. Ontdek de oude overblijfselen van de barokke dorpen Noto, Ragusa en Modica, evenals locaties die op de Werelderfgoedlijst van Unesco staan. Een reis door architectonische en culturele pracht in het hart van de Middellandse Zee.

Map: Mediterrane Parels (formule haven/haven) (Croisi Mer)

Dagprogramma / Reisroute

Dag 1.
Valletta
Dag 2.
Valletta
Dag 3.
Valletta
Dag 4.
Pozzallo
Dag 5.
Catania
Dag 6.
Syracuse
Dag 7.
Valletta
Dag 8.
Valletta

Reislanden (2): Italië, Malta

Havens (2): Catania, Valletta

Hoogtepunten

  • DE HOOGTEPUNTENUnieke reisweg tussen Sicilië en MaltaDe charme van Sicilië te midden van de overblijfselen van de antieke oudheid en schilderachtige dorpjesMalta, een mozaïek van culturen: megalithische sites, barokarchitectuur en schitterende geografische sitesALLE EXCURSIES INBEGREPEN DE MUSTS:Syracuse: mirakelstadDe barokke dorpen van Sicilië: Noto, Ragusa en ModicaValletta, ridderstadDe authenticiteit van Gozo, het kleine broertje van Malta
  • DE TROEVEN VAN CROISIEUROPEVolpension - DRANKEN INBEGREPEN bij de maaltijden en aan de barVerfijnde Franse keuken - Diner en gala-avond - WelkomstdrankjeGratis wifi aan boordAudiofoonsysteem tijdens de excursiesVoorstelling van de kapitein en zijn bemanningAnimatie aan boordBijstands-repatriëringsverzekeringHaventaksen inbegrepen

In prijs inbegrepen

  • Cruise in volpension vanaf het diner van dag 1 tot het ontbijtbuffet van dag 8 - de dranken inbegrepen aan boord (behalve de speciale kaarten) - verblijf in een tweepersoonskajuit met airco, douche en wc - de excursies vermeld in het programma - animatie - bijstand van het animatieteam aan boord - welkomstcocktail - gala-avond - bijstands-/repatriëringsverzekering - haventaksen.

NIET in de prijs inbegrepen

  • De dranken op de speciale kaarten, de dranken tijdens excursies of verplaatsingen - de annulatie-/bagageverzekering - persoonlijke uitgaven.

Belangrijk

  • Opgelet: de invloed van diverse weersomstandigheden kan de routes verstoren. In bepaalde gevallen kunnen ook tussenstops worden geschrapt. In dergelijke gevallen streeft CroisiEurope ernaar om meest geschikte oplossing te vinden voor de passagiers. NB: Om veiligheidsredenen eigen aan de scheepvaart, kunnen enkel de maatschappij en de kapitein van het schip beslissen om de koers van de cruise te wijzigen.(1) Onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden.Alcohol kan de gezondheid schaden, drink dus met mate.Informatie geldig gedurende het jaar 2024

Schipinfomatie

Scheepsnaam
MV La Belle de l'Adriatique
Type schip
Cruise schip

Reisaanbieding

 

Komend uit

 

Je reisbestemming

Cruise...

Valletta

Arrow Going To

Valletta

ZeecruisesDit is een georganiseerde Zeecruise, Luxe Cruise of Expeditie: u eet en slaapt aan boord van het schip. Dit zijn kleinere schepen die misschien een paar honderd passagiers vervoeren, geen duizenden. De cruise-operator stelt de reisroute, de bestemmingen, de duur en vertrekdata in, evenals de prijs per hut type/dek. Excursies kunnen inbegrepen of optioneel zijn. Je kunt meedoen, genieten en andere mensen ontmoeten.

Reis variaties

Mediterrane pracht (formule haven/haven)

Mediterrane pracht (formule haven/haven) (7 Dagen)

Volgend vertrek: 26-okt-2024
Vanaf: EUR 1.395,00


ToursOnTheWeb

  • Vind interessante bestemmingen per land of regio.
  • Zoek, download en deel rondreizen en cruises die thuis of op je bestemming beginnen.
  • Vergelijk reisorganisaties, routes, datums en prijzen om de beste rondreis voor je te vinden, of het nu budget, comfort of pure luxe is.
  • Klik op een eenvoudige knop om de rondreis op de website van de Operator te bekijken voor meer informatie of om online te boeken.
  • Boek rechtstreeks bij de reisorganisatie, zonder tussenpersonen, zonder aanvullende reisvoorwaarden.